European Green Party inviterer til konferanse i økonomi!

Economy of, by and for the people

På nettsiden til Europian Green Party finner du denne invitasjonen. Jeg har meldt meg på, og tror at skal du på en konferanse i høst, bør det være denne! Her er en oversettelse:

På vegne av European Green Party, the Green Group in the European Parliament, og våre respektive grønne partier i Belgia, Ecolo og Groen, vil vi gjerne invitere deg til å delta i vår kommende konferansen «Economy of, by and for the people» den 30. september og 1. oktober i Brussel, Belgia.

Dette arrangementet vil samle Greens fra hele Europa for å diskutere den økonomiske transformasjon av samfunnet, spesielt med fokus på grønne politiske løsninger og hvordan vi kan sette innbyggerne i sentrum for denne transformasjonen. Med eksperter fra hele Europa i en serie av interaktive forelesninger og paneler, vil det være en unik mulighet for Greens å utveksle ideer om en av de mest avgjørende sakene i vårt liv, økonomi og dens innvirkning på europeiske borgere.

Under konferansen vil vi få en sjanse til å se emne fra unges vinkel, samt fra HMS perspektiv. Vi vil også ta for oss lokale valutaer og økonomier, samt fra Grønn innovasjon og transformasjon og den rollen de kan spille i «Economy of, by and for the people». I diskusjonene vil det ikke bare være representanter fra grønne partier i hele Europa, men også foredragsholdere fra fagforeninger, bedrifter, det sivile samfunn og akademia.

Vi ser frem til å se deg, og ha deg med på denne viktige diskusjonen! Registrer deg i dag!!

Legg igjen et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s