European Green Party inviterer til konferanse i økonomi!

Standard

Economy of, by and for the people

På nettsiden til Europian Green Party finner du denne invitasjonen. Jeg har meldt meg på, og tror at skal du på en konferanse i høst, bør det være denne! Her er en oversettelse:

På vegne av European Green Party, the Green Group in the European Parliament, og våre respektive grønne partier i Belgia, Ecolo og Groen, vil vi gjerne invitere deg til å delta i vår kommende konferansen «Economy of, by and for the people» den 30. september og 1. oktober i Brussel, Belgia.

Dette arrangementet vil samle Greens fra hele Europa for å diskutere den økonomiske transformasjon av samfunnet, spesielt med fokus på grønne politiske løsninger og hvordan vi kan sette innbyggerne i sentrum for denne transformasjonen. Med eksperter fra hele Europa i en serie av interaktive forelesninger og paneler, vil det være en unik mulighet for Greens å utveksle ideer om en av de mest avgjørende sakene i vårt liv, økonomi og dens innvirkning på europeiske borgere.

Under konferansen vil vi få en sjanse til å se emne fra unges vinkel, samt fra HMS perspektiv. Vi vil også ta for oss lokale valutaer og økonomier, samt fra Grønn innovasjon og transformasjon og den rollen de kan spille i «Economy of, by and for the people». I diskusjonene vil det ikke bare være representanter fra grønne partier i hele Europa, men også foredragsholdere fra fagforeninger, bedrifter, det sivile samfunn og akademia.

Vi ser frem til å se deg, og ha deg med på denne viktige diskusjonen! Registrer deg i dag!!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s