Medieansvar i søkelyset

Få ting er så sentralt i vår tid som medias ansvar og rettigheter. Vi har et lovverk som er på etterskudd og vi har nå en enstemmig komite på at man skal få en ny medielov. Redaktøransvar og kildevern skal stå i fokus. Medieplattform det samme. Whihterblowere skal vist beskyttes i Norge likevel?

Det ble ikke sagt noe om at man bør lovfeste å ha en nasjonal medieplattform for å sikre norske rettigheter og sørge for en trygg plattform der norske lover gjelder. Det blir så tafatt med statsministere som belærer facebook om samfunnsansvar.

 

Legg igjen et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s