Grønne kvinner masjerer!

Når sant skal sies så er det ikke så ofte vi lufter flaggene i MDG, men vi liker å markere standpunkt! Å da er det fint at andre ser oss! Rett og slett praktisk! Grønt Kvinnenettverk har rett og slett nesten ingen hørt om, og ikke har vi egne flagg heller, så det ble MDG flagg.

Med hele tre grønne flagg, og omtrent 20 personer var MDG representert i Womens March.
t

Viktig å markere mostand mot kvinnediskriminerende adferd fra ledere! Uanset hvor i verden de befinner seg. I dagens samfunn får en følelse av at verden går feil vei når det gjelder kvinnefrigjøring, men så overbeviser unge menn i rosa lue at det slett ikke er sant, det samme med antallet som deltok i marsjen. Totalt fordelt over flere land gikk omtrent to millioner mennesker i tog.

img_2101

Legg igjen et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s