Greens meet ChangeMakers -Noe for oss også?

Standard

Jeg har hatt en utrolig spennende helg, men tok litt tid å fordøye. Til å bli klar til å poste en blog. Hvorfor? Mulig det er fordi jeg først og fremst ikke er så opptatt av å formidle ideene vi fikk, eller  kunnskapen jeg fikk med meg. Heller ikke å presentere menneskene je
g møtte, selv om det var både både gamle og nye fjes, spennende organisasjoner, og jobber jeg ikke hadde hørt om.

Selv ikke å fortelle at jeg vet at passivhuset vi var i er flere av EPG folk sitt energi-samlingshus.

Jeg har mest av alt lyst å formidle at denne energi-boblen av et arrangement er noe vi må la oss inspirere av.

Det er noe synernergisk, et sted å hente energi fra. EPG har knekt en kode for hvordan grønne partier kan ha et politisk arrangement samtidig som man på like fot møter firmaer og organisasjoner som gjør gode valg!

Her finner du info og streamet fellessamling 😊

Spør meg om du vil vite mer!

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s