#metoo

Jeg sente en så kryptisk #metoo tweet at den strengt tatt ikke betyr noe som helst. Kanskje fordi at jeg skulle ha sent en bråte av dem…

#metoo for den første gangen en klam hånd til en eldre mann havnet litt for intimt over skulderen min.

#metoo for de gangene ekle gutter i klassen tok på brystene mine, og ikke minst da jeg slo den ene ned, og fikk kjeft av lærerne for å slå, «gutter er bare sånn»

#meeto for den gangen jeg ble slengt i gulvet i min egen leilighet. Tenk å være så dum at jeg sa ja til hjelp om å bære matvareposer uten å forstå risikoen.

#metoo for ekle menn som klyper en i rompa (og for at de må slås i ansiktet for å slutte) «pass deg, hun slår.) Hva med alle de jentene som ikke slår??? (Ja, å ha et stamsted er lurt, noen menn lærer av erfaring.)

#metoo for de første erfaringene med arbeidslivet, om at du som kvinne ikke bare må akseptere at menn får høyere lønn enn deg, blir respektert mer, men også at det forventes at du smiler og tar seksuell trakassering med humor. (Ja, man lærer etterhvert.)

#metoo for alle de gangene menn respekterte at kjæresten min forsvarte meg, men det ikke hjalp når jeg sa fra selv.

Jeg sa til meg selv og andre at jeg ikke har blitt seksuelt trakassert, men har innsett at det er bare det at det har skjedd så mange ganger at det er blitt normalen. 😔

Legg igjen et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s