Hvem, hva, hvor, når, hvordan og hvorfor må besvares, også når det gjelder klima!

Hva kan få alarmen til å gå? De fleste av oss som ikke stikker hodet i sanden vet at verden er i ferd med å bli stjålet fra barna våre. Dette bør bli grundig etterforsket. Og for alle del. Det blir etterforsket, men langt fra alle organer som burde vært involvert, blir involvert. 

Klimatyveriet er åpenbart den mest alvorligste og vanskeligste sakene å oppklare i historien. Det er ukjente gjerningspersoner og mye, veldig mye informasjon slik at alle som prøver å forstå bare forstår en liten del av saken. 

Jeg forventer faktisk at rettsvesenet etterhvert kommer til å ta grep. Jeg gleder meg til statsministeren skal bli dømt for grov uaktsomhet av Riksretten, Det kommer til å skje, men neppe mens det enda er tid til å ta grep.

Foreløpig har vi bare en klimarettssak i Norge, Greenpeace, NU og Besteforeldrenes Klimaaksjon anket dommen i klimasøksmålet mot rejeringen. Mens vi venter, noe utålmodige, må det være lov å stille spørsmål om hvorfor ikke andre åpenbare saker blir stående, en god del åpenbare saker blir ikke engang anmeldt. Andre blir rutinemessig henlagt. 

Hvem, hva, hvor, hvordan og hvorfor i klima og miljø sammenheng må besvares av politi, politikere og rettsvesen om verden skal ha en sjanse, og har ikke verden en sjanse vet vi vel alle hvordan det går med oss? Deretter må faktisk bedrifter, politikere og andre skyldige ta konsekvensene. 

Også  når det gjelder klima.

Legg igjen et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s