På BaseCamp med Extincion Rebellion – torsdag

Torsdag var siste dag, og den både litt vemodig, men samtidig kjempefin. Etter frokost var det og pakke sammen og ta buss inn til sentrum. XR hadde et fint lokale nær sentrum godt egnet til DNA seminaret som ble holdt senere på dagen og til forberedelsene til gateteateret, som vel noen vil kalle demonstrasjon. Eller en familievennlig aksjon. Alt etter hvor vennligsinnet man er.

Man har brukt mye tid til forberedelser. Noen hold på langt ut over natten onsdag kveld. Her er den flotte teksten på sangen som ble sunget under gateteateret.

Før man gikk i grupper ned til fontenen gikk man nøye gjennom rollene, og konsekvensene som kunne komme om det skulle komme til arrestasjoner. Heldigvis hadde politiet en fornuftig reaksjon, og bare fulgte den flotte forestillingen fra sidelinjen.

Man startet med en prosesjon fra biblioteket og ned til fontenen. Etter mye øvelse var sangen nydelig og både barn og voksne reagerte med nysgjerrighet på den vakre sangen og menneskene som gikk ned til fontenen.

I tillegg til sang og dans var det en flott apell. Alt var veldig vakkert, og det var en verdig og fargerik påminnelse på hva som skjer med verden.

Legg igjen et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s