På glattcella fordi jeg gjorde min borgerplikt…

I går kveld ventet det folk utenfor Grønland Politistasjon, gode, flotte medaktivister med gløgg og pepperkaker. Jeg hadde ikke forventet at noen skulle stå der så lenge. Vi kom ut fra glattcella flere timer senere enn vi i utganspunktet trodde.

Hva jeg hadde gjort? Når jeg sier «min borgerplikt» som de fleste tenker på som å stemme ved valget, virker det som noe veldig langt unna ting man kommer på glattcelle for. Langt unna hva man får forelegg på 7000,- for. Langt unna hva gode borgere av kongeriket driver med.

Formelt sett Politilovens «Unnlatt straks å rette seg etter pålegg gitt av politiet». Jeg er klart skyldig.

Det ligger selvfølgelig en litt mer saftig historie bak. Fra en miljø-journalist sin side er historien slik

Legg igjen et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s