Jeg vil at «Eco Equality» skal bli Nordens første feministiske tenketank.

Gode aktivister!

Det er for få kvinner i maktens korridorer, så jeg vil gi kvinner en hjemmebane. Jeg vil utfordre tanken om at det må prioriteres mellom likestilling og miljøkamp, og vil ha deg med. Vil du bli med å starte Nordens første økofeministisk stiftelse?

Klimakrisa, koronakrisa og likestillinngsunderskuddet har en felles årsak, manifestasjonen av mannsdominert sosial, juridisk, politisk og økonomisk organisering der forbruk av kvinner og natur er sett på som naturlig, da dette er mindreverdig. En kultur der menn må ta avstand fra naturen og det kvinnelige for å fylle mannsidealet.

En tenketank som skal være en pådriver for nordisk, grønn, sosialistisk politikk som omfavner likestilling, og at feminister og feministiske organisasjoner ser at å løse miljøkrisa er helt nødvendig for å transformere samfunnet til et fullverdig likestilt samfunn, fordi årsaken bak er den samme som årsaken bak kvinnediskriminering.

Med virkemidler som blant annet webinarer, debatter og aksjoner er målet å skape debatt, massemobilisering, gi høringsinnspill, fremme likestilling og Post-Groth politikk, være en synlig aktør i samfunnet med alle tilgjengelige virkemidler.

Én kommentar

Legg igjen et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s